Pažitka
Název:

Obložené kaiserky s restovanými žampiony, pestem a sýrem


Obložené kaiserky s restovanými žampiony, pestem a sýrem


Ingredience:
Ingredience:
velká celozrnná kaiserka2 ks
bílé žampiony180 g
máslo2 lžíce
rajčatovo-bazalkové pesto na potření
Tofu natural nebo jiný sýr150 g
rajčata nebo kapie na ozdobení
sůl dle chuti
celý kmín dle chuti
hladkolistá petrželka dle chuti
Postup přípravy:

Měla jsem doma žampiony a tak jsem udělala chuťovky, dají se také i zapéci, ale nám chutnali i takto.

Pokrájené plátky celozrnných kaiserek, potřeme rajčatovo-bazalkovým domácím pestem. Žampiony očistíme a orestujeme na másle, osolíme a pokmínujeme. Položíme na plátky housek a poklademe kousky sýra - Tofu natural. Ozdobíme rajčátkem a petrželkou. (Můžeme dát na gril na pár minut zapéci), nebo můžeme servírovat ihned s teplými žampiony.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno