Pažitka
Název:

Ořechovo-jahodový raw dezert


Ořechovo-jahodový raw dezert


Ingredience:
1. vrstva:
vlašské ořechy35 g
kešu ořechy35 g
ovesné vločky15 g
datle60 g
voda80 ml
2. vrstva:
jahody150 g
tvaroh80 g
jahodový protein16 g
voda50 ml
3. vrstva:
banán1 ks
kešu ořechy15 g
vlašské ořechy15 g
holandské kakao1 lžíce
voda trochu
Postup přípravy:

Můj pokus o raw dezert, aneb proč si v lednu nepochutnat na něčem studeném (smích).

Při příravě tohoto dezertu postupujeme v nekolika krocích dle vrstev.

Při přípravě první vrsty dáme všechny suroviny do mixéru a rozmixujeme. Směs vlijeme do formy, vyložené pečicím papírem, a dáme na 10 minut do mrazáku.

Suroviny na druhou vrstvu opět rozmixujeme, nalijeme na první vrstvu a dáme znovu na 10 minut zmrazit.

Poslední vrstvu rovněž rozmixujeme a vlijeme do jahodové části, která ještě není zcela ztuhlá. Poté můžeme posypat oříšky, holandským kakaem a dáme zmrazit, nejlépe přes noc.

Podrobné info:
Počet porcí6 porcí
Čas přípravy45 min

Autor:
Kristýna Čiháková

    zavřít okno