1. vrstva: | |
vlašské ořechy | 35 g |
kešu ořechy | 35 g |
ovesné vločky | 15 g |
datle | 60 g |
voda | 80 ml |
2. vrstva: | |
jahody | 150 g |
tvaroh | 80 g |
jahodový protein | 16 g |
voda | 50 ml |
3. vrstva: | |
banán | 1 ks |
kešu ořechy | 15 g |
vlašské ořechy | 15 g |
holandské kakao | 1 lžíce |
voda | trochu |
Můj pokus o raw dezert, aneb proč si v lednu nepochutnat na něčem studeném (smích).
Při příravě tohoto dezertu postupujeme v nekolika krocích dle vrstev.
Při přípravě první vrsty dáme všechny suroviny do mixéru a rozmixujeme. Směs vlijeme do formy, vyložené pečicím papírem, a dáme na 10 minut do mrazáku.
Suroviny na druhou vrstvu opět rozmixujeme, nalijeme na první vrstvu a dáme znovu na 10 minut zmrazit.
Poslední vrstvu rovněž rozmixujeme a vlijeme do jahodové části, která ještě není zcela ztuhlá. Poté můžeme posypat oříšky, holandským kakaem a dáme zmrazit, nejlépe přes noc.
Podrobné info: