Ingredience: | |
bůček | cca 1 kg |
sůl | dle chuti |
cibule | dle chuti |
celý pepř | dle chuti |
nové koření | dle chuti |
česnek | dle chuti |
bobkový list | dle chuti |
Směs na obalení: | |
mletá uzená paprika | dle chuti |
sůl | dle chuti |
čerstvě namletý pepř | dle chuti |
chilli | dle chuti |
kari | 1 lžička |
prolisovaný česnek | dle chuti |
Bůček, no není to nic zrovna zdravého, ale je to ták dobré. Na večeře, na svačiny, no kdo by odolal?
Bůček dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, přidáme sůl, asi po 4 kuličkách pepř i nové koření, 2 bobkové listy, rozkrojenou cibuli a asi 4 stroužky česneku. Uvaříme do měkka. Mezitím si připravíme směs na obalení. Všechny ingredience smícháme a ještě teplý bůček obalíme v této směsi. Nechme vychladnout a zabalíme do alobalu. Uložíme na dva dny do lednice.
Podrobné info: