Pažitka
Název:

Parmazánové pečivo s olivami


Parmazánové pečivo s olivami


Ingredience:
Ingredience:
tvaroh v kostce250 g
změklé máslo nebo Hera250 g
hladká mouka250 g
jemně strouhaný parmazán40 g
sůl dle chuti
pepř špetka
vejce na potření1 ks
olivy dle chuti
Postup přípravy:

Miluji olivy, tak často peču i slané pečivo s olivami, když se slaví, přijdou vždy k chuti.

Z uvedených surovin propracujeme těsto a na mírně pomoučeném vále tvoříme podle libosti tvary, do kterých přidáme okapané olivy. Klademe na plech s pečícím papírem a potřeme rozšlehaným vajíčkem. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180-190 stupňů dozlatova.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy60 min

Autor:
Romana Važanská - Rubášová

    zavřít okno