Pažitka
Název:

Pečený bůček


Pečený bůček


Ingredience:
Ingredience:
vepřový bůček600 g
kmín dle chuti
česnek dle chuti
sůl dle chuti
pepř dle chuti
Postup přípravy:

Dnes jsme měli k obědu meruňkové knedlíky... A tak jak to bývá, když je moc sladkého, je pak zas potřeba slané "na vyrovnání chuti". Takže u nás k večeři pečený bůček!

Nejprve bůček umyjeme a nakrájíme kůži do kosočtverců. Pak bůček osolíme, okmínujeme, potřeme rozmačkaným česnekem, podlijeme vodou a dáme péct do trouby. Průběžně přelíváme výpekem, aby se udělala zlatavá kůrčička.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy60 min

Autor:
Vendula Špetlíková

    zavřít okno