Pažitka
Název:

Pikantní lososový tataráček


Pikantní lososový tataráček


Ingredience:
Ingredience:
čerstvý lososový filet bez kůže (chlazený)300 g
bílá část naťové cibulky2 ks
feferonka1 ks
kopr nebo hladkolistá petržel snítka
kapary2 lžíce
Zálivka:
mořská sůl dle chuti
citronový pepř špetka
dijonská hořčice2 lžičky
olivový olej3 lžíce
šťáva z limetky1/2 ks
Postup přípravy:

Skvělý tip na předkrm pro návštěvu....

Očištěný a osušený filet nakrájíme nadrobno, taktéž bílou část z naťové cibulky a feferonku zbavenou jader. Přidáme najemno nakrájený kopr nebo petrželku a kapary. Necháme v misce.
Suroviny na zálivku prošleháme vidličkou do krémové konzistence a přelijeme jí lososa. Necháme chvilku vychladit a proležet v lednici.
Podle chuti dosolíme.
Podáváme s bagetkou dokřupava opečenou v topinkovači, bohatě potřenou voňavým česnekem.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Naďa Indruchová

    zavřít okno