Ingredience: | |
hotové bramborové noky | 1 balení |
nasekaná petrželka a pažitka | 1 lžíce |
jarní cibulka | 2 ks |
hlíva ústřičná | trs |
chilli paprička nebo kayenský pepř | 1 ks |
šunka | dle chuti |
olivový olej | 2 lžíce |
sůl | dle chuti |
drcený kmín | dle chuti |
petrželka | na ozdobu |
parmazán nebo Grand Moravia | dle chuti |
Někdy opravdu nevím, co uvařit a hlava je prázdná, tak pak vařím něco, co ani nevím, jak dopadne. A světe div se, tohle byla opravdu dobrota.
Noky uvaříme podle návodu a slijeme. Na olivovém oleji opečeme jarní cibulku a hlívu ústřičnou. Směs krátce orestujeme, přidáme omytou a pokrájenou hlívu, drcený kmín, uzeninu, chilli papričku a petrželku. Na druhé pánvi opečeme noky a opečené je promícháme s houbovou směsí. Můžeme nakonec přidat jemný sýr (parmazán nebo jemně strouhaný sýr Grand Moravia).
Podrobné info: