Pažitka
Název:

Pohankové rizoto


Pohankové rizoto


Ingredience:
Ingredience:
pohanka30 g
Basmati rýže30 g
tuňák z konzervy100 g
rajčata50 g
tvrdý sýr dle chuti20 g
kopr špetka
sůl špetka
Postup přípravy:

Taky se vám jistě stane, že doma máte několik ingrediencí, které již docházi a z jednotlivé suroviny by vám nezbylo na kompletní oběd? Není nic jednoduššího než improvizovat a suroviny tak nějak smíchat. Výsledek? Stál za to, chuťově dobré.

Uvaříme si pohanku a rýži. Oboje se vaří chvilku, zhruba 10 minut. Obě přílohy smícháme dohromady. Tuňáka si ohřejeme na pánvi se špetkou kopru. Přidáme ke směsi z pohanky a rýži, smícháme s cherry rajčaty a posypeme sýrem. 

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Martina Koláčková

    zavřít okno