Pažitka
Název:

Pohankovo-hrušková kaše s čokoládou


Pohankovo-hrušková kaše s čokoládou


Ingredience:
Ingredience:
pohanka lámanka1/2 hrnku
kokosové mléko1/2 hrnku
zralá hruška1 ks
BIO čokoláda 70% dle chuti
maliny na ozdobu
Postup přípravy:

Pohanková kaše patří mezi mé nejoblíbenější snídaně. Tahle je navíc bez vaření, takže ráno ušetříte spoustu času a ještě si pochutnáte. Přidáváme do ní navíc i hrušku, díky které je kaše přirozeně sladká. Jako bonus doporučuji kaši na závěr posypat hořkou čokoládou, čerstvými malinami a lahodná snídaně je na světě.

Pohanku nasypte do misky, zalijte ji vodou a nechte ji nejlépe přes noc namáčet. Ráno vodu slijte a pohanku vsypte do mixéru. Přidejte kokosové mléko, na kostičky nakrájenou a oloupanou hrušku a vše rozmixujte na hladkou kaši. Pokud máte rádi kaši sladší, můžete ji přisladit lžičkou medu. Před podáváním kaši ozdobte malinami a nasekanou čokoládou.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Michaela Šupáková

    zavřít okno