Ingredience: | |
pohanka lámanka | 1/2 hrnku |
kokosové mléko | 1/2 hrnku |
zralá hruška | 1 ks |
BIO čokoláda 70% | dle chuti |
maliny | na ozdobu |
Pohanková kaše patří mezi mé nejoblíbenější snídaně. Tahle je navíc bez vaření, takže ráno ušetříte spoustu času a ještě si pochutnáte. Přidáváme do ní navíc i hrušku, díky které je kaše přirozeně sladká. Jako bonus doporučuji kaši na závěr posypat hořkou čokoládou, čerstvými malinami a lahodná snídaně je na světě.
Pohanku nasypte do misky, zalijte ji vodou a nechte ji nejlépe přes noc namáčet. Ráno vodu slijte a pohanku vsypte do mixéru. Přidejte kokosové mléko, na kostičky nakrájenou a oloupanou hrušku a vše rozmixujte na hladkou kaši. Pokud máte rádi kaši sladší, můžete ji přisladit lžičkou medu. Před podáváním kaši ozdobte malinami a nasekanou čokoládou.
Podrobné info: