Ingredience: | |
vařená cizrna | 800 g |
uzená paprika | 2 lžičky |
římský kmín | 1 lžička |
sůl | 1 lžička |
olivový olej | 3 lžíce |
Víte, na co se upřímně těším. Na stáří, až budu babičkou.
Na takový ten barevný podzim-zimu života. Nebudu počítat vrásky ani sázky a (inshaAllah) s dědkem budeme vzpomínat, jak jsme se tenkrát v Praze (Le Clan) seznámili a jaká to byla láska jako trám.
On bude nadávat, že už ani do té mešity nedojde, a když dojde, tak stejně nic neuslyší. Já budu sedět doma u televize a se sousedkami sledovat všechny ty turecké seriály, které budu hrozně prožívat.
Kolem sebe kupu vnoučat, tvarohový buchty a zuby z porcelánu.
Jo...a u těch seriálů budu zobat praženou cizrnu!
Cizrnu smícháme se vším kořením, zalijeme olejem (nešetřit!), pořádně promícháme a vysypeme na plech vyložený pečícím papírem.
Při 200 stupních (horkovzduch) zhruba 40 - 45 minut pražíme, pěkně do křupava.
Během pražení několikrát promícháme.
Podrobné info: