Ingredience: | |
pstruh | 2 filety |
olivový olej | trochu |
citronový pepř | špetka |
sůl | špetka |
pepř | špetka |
kukuřice | 2 ks |
červená paprika | 1 ks |
žlutá paprika | 1 ks |
malá cuketa | 1 ks |
citronová šťáva | dle chuti |
med | dle chuti |
máslo | kousek |
Ryby není na talíři nikdy dost....
Pstruha jsem potřela olivovým olejem a posypala citronovým pepřem, je slaný, takže netřeba již solit. Opekla jsem ho na grilovací pánvi. Zeleninu jsem na trošce olivového oleje také opekla na grilovací pánvi, pouze osolenou a opepřenou. Kukuřici jsem koupila předvařenou, ale přesto jsem ji chvilku povařila a pak opekla na másle, osolila, opepřila (pepř mi nesmí chybět v žádném jídle). Po chvíli opékání jsem ji pokapala citronovou šťávou a medem. Ještě chvilku jsem opékala, aby med zkaramelizoval.
Podrobné info: