Pažitka
Název:

Rajčata s cizrnovým salátem

vegetariánský recept


Rajčata s cizrnovým salátem


Ingredience:
Ingredience:
zralé pevné rajče5 ks
pórek1,5 hrsti
konzervovaná cizrna6 lžic
stroužek česneku prolisovaný1 ks
zakysané smetany6 lžic
sůl1 špetka
pepř1 špetka
strouhané vlašské ořechy4 lžíce
citronová šťáva1 lžíce
oregano1 snítka
kari pasta1 špička lžičky
Postup přípravy:

Pokud váháte, co udělat zajímavého návštěvě, tento recept je tím pravým zpestřením vaší kuchyně. Předkrm bude barevný, chutný a jistě sklidí úspěch.

Rajčatům seřízneme vršky a ostrou lžičkou vydlabeme dužninu.

V misce rozmícháme créme fresh s kari pastou, potom s ostatním kořením, nasekaným oregánem, ořechy a česnekem. Přidáme dužninu z rajčat, pórek a pak ochutíme solí a citronovou šťávou. Úplně nakonec vmíchejte okapanou cizrnu.

Necháme alespoň hodinu odležet v chladu a pak směsí plníme rajčata. Podáváme jako lehkou svačinu nebo večeři či osvěžující pohoštění.

Dobrou chuť!

Podrobné info:
Počet porcí5 porcí
Čas přípravy15 min

Autor:
Daniela Svobodová

    zavřít okno