Ingredience: | |
naklíčená / namočená loupaná pohanka | 150 g |
listový špenát | 100 g |
zlaté lněné semínko | 2 lžíce |
sójová omáčka Tamari | 1 lžíce |
pesto z medvědího česneku (nebo 2 stroužky česneku + 1/2 lžičky soli + lžíce olivového oleje) | 2 lžíce |
voda | 20 ml |
Minulý týden jsme si udělali pesto z medvědího česneku a dnes ho použijeme na přípravu RAW špenátové polévky. Ale pokud jste neměli to štěstí a nenašli místečko, kde by "medvěd" rostl, nezoufejte, pesto lze krásně nahradit.
Polévku jsem dělala v rámci tzv. jarního čistícího dne, ale stejně se nepodařilo úplně RAW, neodolala jsem a nandala nám k tomu i kvašené fazole :)
Podrobné info: