Pažitka
Název:

Ředkvičková pomazánka

vegetariánský recept


Ředkvičková pomazánka


Ingredience:
Ingredience:
tučný tvaroh250 g
očištěné ředkvičky100 g
jarní cibulka1 ks
dijonská hořčice1 lžička
kvalitní šunka100 g
sůl dle chuti
pepř dle chuti
čerstvé pečivo dle potřeby
Postup přípravy:

Jaro je tu. Co víc si přát, než svěží pomazánku, která vám zabere pár minut. Ředkvičky jsou krásně křupavé a navíc je tato pomazánka velmi zdravá. Já miluju rychlé, levné a zdravé svačinky.

Postup je opravdu velmi rychlý a jednoduchý. Tvaroh si vyšleháme společně s dijonskou hořčicí. Přidáme pokrájené ředkvičky, cibulku a šunku. Ochutíme solí a pepřem. Podáváme s čerstvým pečivem.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno