Pažitka
Název:

Ředkvičková pomazánka s červenou cibulkou, řeřichou, umeoctem a Ghíčkem

bezlepkový recept, BKM


Ředkvičková pomazánka s červenou cibulkou, řeřichou, umeoctem a Ghíčkem


Ingredience:
Ingredience:
ředkvičky1 svazek
červená cibule1 ks
České Ghíčko Bio3 - 4 lžíce
mořská sůl dle chuti
umeocet dle chuti
řeřicha dle chuti
Postup přípravy:

Když mi babička řekla, že nám do skleníku zasázela ředkvičky, vyprovokovalo mě to k pomazánce. Ředkvičky sice ještě domácí nejsou, ale když nad tou myšlenkou slintáte jak bernardýn a vidíte je v obchodě, tak prostě neodoláte.

Pokrájené ředkvičky, cibuli a Ghí jsem nandala do mixéru a rozmixovala, ráda si kousnu do kousku ředkvičky nebo cibulky, tudíž jsem nemixovala do hladka.
Vzniklou směs jsem vyndala do mísy a dochutila solí, řeřichou a umeoctem. Já dala asi tak 1,5 polévkové lžíce umeocta, zamícháme a namažeme na pečivo, já zvolila lámankový chléb.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Jitka Matěchová

    zavřít okno