Ingredience: | |
ředkvičky | 1 svazek |
červená cibule | 1 ks |
České Ghíčko Bio | 3 - 4 lžíce |
mořská sůl | dle chuti |
umeocet | dle chuti |
řeřicha | dle chuti |
Když mi babička řekla, že nám do skleníku zasázela ředkvičky, vyprovokovalo mě to k pomazánce. Ředkvičky sice ještě domácí nejsou, ale když nad tou myšlenkou slintáte jak bernardýn a vidíte je v obchodě, tak prostě neodoláte.
Pokrájené ředkvičky, cibuli a Ghí jsem nandala do mixéru a rozmixovala, ráda si kousnu do kousku ředkvičky nebo cibulky, tudíž jsem nemixovala do hladka.
Vzniklou směs jsem vyndala do mísy a dochutila solí, řeřichou a umeoctem. Já dala asi tak 1,5 polévkové lžíce umeocta, zamícháme a namažeme na pečivo, já zvolila lámankový chléb.