Pažitka
Název:

Rybí filety z tresky pestré v těstíčku


Rybí filety z tresky pestré v těstíčku


Ingredience:
Ingredience:
treska pestrá4 filety
Těstíčko:
kukuřičná mouka dle potřeby
řepkový olej dle potřeby
sůl dle chuti
bylinky (sušené oregano a tymián) dle chuti
nasekaná čerstvá petrželka dle chuti
nadrcená cibule1 ks
prolisovaný česnek4 stroužky
Postup přípravy:

Ryby jsou velice zdravé a my se je snažíme dopřávat docela často. Dnes jsem zkusila tresku pestrou v těstíčku z kukuřičné mouky a bylinek.

Smícháme si všechny suroviny na těstíčko. Připravené filety si tímto těstíčkem potřeme z obou stran. Poklademe je na plech s pečícím papírem, který jsme si potřely olejem. Smažíme v troubě dozlatova. Podávat můžete jako my, s mřížkovými hranolky, nebo třeba s bramborem si bramborovou kaší.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno