Ingredience: | |
aljašská treska | 1 balení (400g) |
vejce | 1 ks |
cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
sůl | dle chuti |
pepř | dle chuti |
plnotučná hořčice | 1 lžíce |
strouhanka | dle potřeby |
olej | na smažení |
hrášek | dle potřeby |
brambory | dle potřeby |
máslo | dle potřeby |
mléko | dle potřeby |
Doma máme všichni moc rádi ryby na různé způsoby. Dnes jsem z tresky zkusila připravit karbanátky a moc nám chutnaly.
Tresku necháme jen trochu rozmrznout a rozsekáme v mixéru, pak přidáme ostatní suroviny kromě strouhanky. Vše vyklopíme do mísy, přidáme trochu strouhanky a uděláme malé karbanátky, které ještě obalíme ve strouhance. Osmažíme na oleji. Poté si připravíme obvyklým způsobem kaši z brambor a hrášku.
Podrobné info: