Pažitka
Název:

Salát z cuketovými proužky a fazolemi


Salát z cuketovými proužky a fazolemi


Ingredience:
Ingredinece:
cuketa4 ks
bio citron1 ks
bílé konzervované fazole400 g
nakrájená pažitka2 lžíce
nakrájená petrželová nať1 lžíce
olivový olej3 - 4 lžíce
sůl špetka
čerstvě mletý pepř špetka
Postup přípravy:

Netradiční kombinace cukety a fazolí....

Jdeme na to! 

Škrabkou nakrájejte cuketu tak, abyste se pokud možno vyhnuli středu cukety. Dejte si vařit vodu.
Cuketu vložte do vroucí vody a povařte cca 1 minutu. Cuketu sceďte.

Do mísy nastrouhejte citrónovou kůru z půlky citrónu, přidejte vymačkanou šťávu z celého citrónu, petržel (mátu), pažitku, osolte a opepřete. Přilijte olej, promíchejte a nechte minutu marinovat.

Máme hotovo. Můžeme servírovat. 

PŘEJI DOBROU CHUŤ!

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Josef Vratislav Drábek

    zavřít okno