Ingredience: | |
housky, bulky, nebo bagetky | 4 ks |
velká kuřecí prsa | 2 ks |
pesto z medvědího česneku | dle chuti |
majolka | dle chuti |
kečup | dle chuti |
salát | dle chuti |
rajče | dle chuti |
okurka | dle chuti |
paprika | dle chuti |
olej | dle potřeby |
Mám pro vás tip na rychlou véču, což v týdnu určitě uvítá skoro každý.
Velké kuřecí prso si rozpůlíme na dvě části tak, aby nám vznikly 2 plátky, které naložíme do pesta z medvědího česneku a necháme alespoň dvě hodiny odpočívat.
Rozehřejeme si olej, maso dobře orestujeme a vyndáme vedle na talíř.
Rozřízneme si bulku, spodní stranu pomažeme majolkou a kečupem, vložíme list salátu, na plátky nakrájené rajče, okurku a papriku a na ně dáme osmažené kuřecí maso.
Podrobné info: