Ingredience: | |
kupované listové těsto - rozválené | 1 ks |
máslo | 2 lžíce |
velká cibule nakrájená na plátky | 1 ks |
houby | 400 g |
sekané bylinky | 2 lžíce |
vejce | 6 ks |
parmazán | na posypání |
sůl | špetka |
pepř | špetka |
Pohoštěte návštevu tímto skvělým koláčem....
Vše si připravíme a dáme se do díla!
Těsto rozbalíme, nařežeme na 6 stejných čtverců a cca 1cm od kraje u každého nožem naznačíme okraj. Propícháme vidličkou. Necháme 20 minut v chladu.
Cibuli nakrájíme na tenké plátky. rozehřejeme máslo a na něm necháme zesklovatět cibuli.
Přidáme houby a cca 1/2 bylinek, dochutíme solí, pepřem a dusíme ještě 10 minut.
Pokud máte rádi, můžete přidat i houby šitake. Krásně pokrm oživí svou specifickou chutí.
Těsto vložíme do předehřáté trouby na 170 stupňů na 10-13 minut. Na něj rozetřeme houby a doprostřed si uděláme důlek na vejce. Dáme dopéct do trouby na dalších 10 minut. Podáváme sypané parmazánem a bylinkami.
PŘEJI DOBROU CHUŤ !
Podrobné info: