Ingredience: | |
kokosový krém Šmakoun | 80 g |
strouhaný kokos | 20 g |
mleté mandle | 30 g |
raw bio kokosový olej | 1 lžíce |
strouhaný kokos | na obalení |
kokosový olej | na namočení |
Dnes mě přepadla strašná mlsná a nemohla jsem si pomoct. Na domácí verzi Raffaella už pomýšlím delší dobu. Docela se mi to i hodilo, vymýšlím a ladím vánoční cukroví a tato verze u nás určitě nebude chybět. Zdravá, výživná alternativa, která chutná báječně. Tak honem na ně.
Strašně snadno, rychle a jednoduše, otevřeme kokosový krém od Šmakouna, přendáme do misky, přidáme mleté mandle, rozpuštěný kokosový olej, strouhaný kokos, vše důkladně propracujeme. Uděláme kuličky, které lehce namočím do kokosového oleje a obalíme v kokosu.
Klademe na tác s pečícím papírem a dáme vychladit do lednice.
Pokud máte rádi čokoládu, klidně si kuličky namočte do rozehřáté vysokoprocentní čokolády a nechte je v lednici zatuhnout.
Stejně jsem nevydržela a jednu hned ochutnala.
Přeji příjemné mlsání.