Pažitka
Název:

Špaldové palačinky s tofu krémem a borůvkami

vegetariánský recept


Špaldové palačinky s tofu krémem a borůvkami


Ingredience:
Ingredience na palačinky:
sojové mléko1/2 litru
špaldová mouka200 g
žloutky2 ks
kakao2 lžíce
fruktóza2 lžíce
Náplň z tofu:
bílé tofu2 balíčky
sojová smetana3 lžíce
med1 lžíce
citronová kůra1 lžíce
Na dozdobení:
čerstvá máta pár lístků
čerstvé borůvky velká hrst
Postup přípravy:

Zdravé špaldové palačinky s krémem, můžete podávat, jako dezert, ale také velmi vydatný oběd, pro milovníky sladkého. To už nechám na vás. Popřeji jen dobrou chuť a můžeme se vrhnout na jednoduchý recept.

Jdeme na absolutně rychlý, chutný a barevný recept.

Suroviny na palačinky promícháme důkladně metličkou v míse a necháme asi 15 min odstát. Poté na vymazané pánvi smažíme tenké palačinky.
Mezitím si umícháme krém na náplň jednoduše v misce a propláchneme čerstvé borůvky.
Jakmile jsou palačinky hotové, potíráme je krémem a zdobíme borůvkami. Nakonec smotáme do ruliček a zdobíme čerstvou mátou.

Dobrou chuť!

Podrobné info:
Počet porcí6 porcí
Čas přípravy30 min

Autor:
Romana Važanská

    zavřít okno