Ingredience: | |
maso | 2 plátky |
najemno nakrájený pórek | hrst |
cibule | 1 ks |
olej | 3 lžíce |
koření na guláš | 1 lžička |
kuskus | 1/2 hrnku |
slanina | 20 g |
drcený kmín | špetka |
sůl | dle chuti |
vývar/voda | dle potřeby |
Kdo by neměl rád rychlovky? Oběd šup šup. Za dvacet minut je na stole!
Plátky masa a slaninu nakrájejte na malé kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. V pánvi rozpalte olej a orestujte cibuli. Nechte jí zezlátnout a přidejte maso se slaninou. Nechte zatáhnout a přidejte pórek, kmín, sůl, koření a kuskus. Vše důkladně promíchejte. Zalijte vodou, jen tak centimetr nad směs. Nechte prohřát. Když je voda odpařená a kuskus měkký a vláčný, hned podávejte. Kuskus má snahu pořád bobtnat, takže za deset minut bude zase suchý, proto je nejlepší ho servírovat ihned. Servírujte s rajčatovým salátem.
Podrobné info: