Pažitka
Název:

Steak z lososa


Steak z lososa


Ingredience:
Ingredience:
losos400 g
máslo100 g
petrželka hrstka
pažitka hrstka
sůl špetka
pepř špetka
česnek2 stroužky
cibule1/2 ks
mrkev kousek
okurka kousek
jablko kousek
Postup přípravy:

Losos, který nejen voní po čerstvých bylinkách.

Steaky osolíme a opepříme. V misce utřeme máslo s nasekanou petrželkou, pažitkou, česnekem, solí, pepřem a potřeme steaky touto směsí. Necháme hodinku odležet v ledničce. Potom steaky opečeme na pánvičce (orestujeme si i nakrájenou cibulku na ozdobu).

Jako příloha se skvěle hodí šťouchané brambory, okurka, mrkvička a jablíčko na ozdobu.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Stanislava Begáni Valentová

    zavřít okno