Pažitka
Název:

Sumec africký na citronovém pepři


Sumec africký na citronovém pepři


Ingredience:
Ingredience:
plátky sumce dle potřeby
citronový pepř špetka
sůl špetka
olivový olej trochu
domácí nebo kupované bylinkové máslo dle chuti
bagetky dle potřeby
Postup přípravy:

Citronový pepř byl pro mě novinka. Hned jsem ho použila na rybu a byla to velice zajímavá chuť. Tento recept je velice rychlý a jednoduchý na přípravu.

Plátky ryby osušíme a posypeme citronovým pepřem a zlehka osolíme. Na pánvi rozpálíme několik lžic oleje a rybu na něm osmahneme. Z každé strany pár minut. Mezitím si připravíme bagetku, kterou pomažeme předem připraveným bylinkovým máslem. Podáváme s rukolovým salátem.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Tereza Buranská

    zavřít okno