Pažitka
Název:

Tagliatelle s pestem z medvědího česneku, posypané parmezánem a praženými piniovými oříšky


Tagliatelle s pestem z medvědího česneku, posypané parmezánem a praženými piniovými oříšky


Ingredience:
Ingredience:
čerstvé těstoviny300 g
pesto (podle chuti)3 lžíce
jemně strouhaný parazán1 lžíce
piniové oříšky1 lžíce
Postup přípravy:

Dáme si ho ještě v poslední variantě, a pak už s medvědím česnekem dám pokoj, slibuju.

Dokonalý čerstvý těstoviny tagliatelle můžete připravit na mnoho způsobů, my si dneska ukážeme super rychlej recept na ty s pestem z medvědího česneku, posypaný parmezánem a praženýma piniovýma oříškama! Celý to trvá 7 minut i s nandáním na talíř a žrádlo je to neskutečný.

Piniové oříšky orestujeme dozlatova na suché pánvi.

Těstoviny, v našem případě tagliatelle, ale mohou být i špagety, penne nebo linguine, uvaříme ve vroucí osolené vodě. Scedíme, přesuneme do mísy, přidáme pesto z medvědího česneku a dobře promícháme.

Na talíři těstoviny posypeme lehce parmezánem a praženými oříšky.

Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ

Podrobné info:
Počet porcí3 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Mona Jaoua

    zavřít okno