Pažitka
Název:

Tataráček z choriza s opečenou bagetkou


Tataráček z choriza s opečenou bagetkou


Ingredience:
Ingredience:
chorizo klobáska180 g
zauzená paprika špetka
chilli paprička dle chuti
dijonská hořčice dle chuti
ostrý domácí kečup dle chuti
worcester dle chuti
česnek2 stroužky
bageta1 ks
Postup přípravy:

Nemusíme na tatarák vždy použít jen hovězí maso. Stačí si udělat dobrou večeři nebo svačinu třeba z klobásky.

Chorizo umeleme, vidličkou rozmělníme a přidáme další ingredience podle své chutě. Podáváme s opečenou bagetkou potřenou česnekem. Je to taková odpolední nebo večerní rychlovka.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno