Pažitka
Název:

Toasty s restovanými liškami a volským okem


Toasty s restovanými liškami a volským okem


Ingredience:
Ingredience:
čerstvé houby lišky250 g
anglická slanina50 g
máslo1 lžička
cibule1 ks
pepř1 špetka
sůl1 špetka
toastový chléb4 plátky
česnek1-2 stroužky
vejce4 ks
jarní cibulka1 hrstička
Postup přípravy:

Milovníci hub, si při tomto rychlém předkrmu či svačince, přijdou na své! Rychlá a úžasná mňamka, která nikdy neomrzí.

Na pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme máslo a nakrájenou cibuli.
Orestujeme a přidáme lišky, osolíme a opepříme a orestujeme.

Toustový chléb opečeme v topinkovači, potřeme česnekem, poklademe liškami a položíme na ně volské oko.
Zdobíme třeba jarní cibulkou, pažitkou nebo čerstvým pórkem.

Dobrou chuť!

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Romana Važanská

    zavřít okno