Korpus: | |
jemné ovesné vločky | 100 g |
datle | 100 g |
kešu ořechy | 50 g |
lněná semínka | 50 g |
Náplň: | |
agar | 10 g |
tofu natural | 200 g |
rýžové mléko | 600 ml |
rýžová smetana | 200 ml |
vanilkový extrakt | 1 lžíce |
agávový sirup | dle chuti |
Veganská alternativa, jedna z mnoha... Tofu tam téměř nepoznáte a s čerstvým ovocem je dobrý. Náplň má konzistenci pudinku.
Suroviny na korpus rozmixujeme a upěchujeme na dno dortové formy. Tofu nastrouháme a s ostatním na náplň také rozmixujeme. Přelijeme do rendlíku a převařím. Nalijeme na korpus a necháme ztuhnout. Servírujeme s čerstvým ovocem.
Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ
Podrobné info: