Pažitka
Název:

Tortellini s vepřovým masem a sýrovo-brokolicovou omáčkou


Tortellini s vepřovým masem a sýrovo-brokolicovou omáčkou


Ingredience:
Ingredience:
tortellini s vepřový masem a uzenou šunkou1 balení
Omáčka:
mléko250 ml
máslo100 g
uvařená brokolice kousek
tavený smetanový sýr2 ks
rozdrobená niva nebo jiný sýr100 g
Postup přípravy:

Když nemám moc času na vaření, koupím si již hotové tortellini a udělám k tomu pouze omáčku. Tentokrát jsem připravila sýrovou s brokolicí.

Nejdříve si připravíme omáčku. Brokolici jsem dávala do polévky a tak mi zbyl jen malý kousek. Brokolici krátce povaříme v osolené vodě (nebo dáme na pařáček) a nakrájíme nadrobno.
Mléko smícháme s máslem a dáme vařit. Do vroucího mléka přidáme oba tavené sýry, nasekanou brokolici a nakonec rozdrobíme nivu a mícháme do hustší konzistence, nakonec podle chuti osolíme.
Tortellini uvaříme podle návodu. Přecedíme. Podáváme na talíři, přelité omáčkou.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno