Ingredience: | |
pekingské zelí | 1/2 ks |
vařená vejce | 3 ks |
červená cibule | 1 ks |
tuňák | 1 konzerva |
zakysaná smetana | 1 ks |
hořčice | 1 lžíce |
sůl | dle chuti |
pepř | dle chuti |
citronová šťáva | dle chuti |
Jednoduchý, zdravý a moc dobrý salát, na kterém si nejen pochutnáte, ale zároveň splníte jednu ze dvou doporučených rybích dávek týdne. Navíc je rychle hotový, cože ocení především pracující.
Nejdříve si uvaříme vajíčka. Mezitím nakrájíme zelí na tenké proužky a cibuli na jemno. Dresink připravíme smícháním zakysané smetany, hořčice, soli, pepře a citronové šťávy. Vyklopíme konzervu tuňáka, vejce protlačíme přes mřížku a přidáme dresink. Dobře promícháme a necháme vychladit. Ať vám chutná!
Podrobné info: