Pažitka
Název:

Tvarohové večky v cukrovo-skořicové krustě


Tvarohové večky v cukrovo-skořicové krustě


Ingredience:
Ingredience:
plátky veky dle potřeby
tvaroh1 balení
vejce1 ks
máslo dle potřeby
cukr dle chuti
skořicový cukr dle chuti
Postup přípravy:

Tuhle dobrotu mi dělávala maminka a dodnes ji miluji. Je to jednoduché a moc dobré.

Plátky veky dáme na pánev s rozpuštěným máslem a pozvolna smažíme. Potřeme je tvarohem utřeným s cukrem a 1 vejcem a přiklopíme druhou vekou. Otočíme a smažíme také do zlatova. Ještě teplé je obalujeme ve skořicovém cukru.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Vendula Špetlíková

    zavřít okno