Pažitka
Název:

Vajíčková velikonoční pomazánka


Vajíčková velikonoční pomazánka


Ingredience:
Ingredience:
uvařená vejce4 ks
tvaroh250 g
jarní cibulka2 ks
Šmakoun přírodní400 g
dijonská hořčice1 lžička
máslo2 lžíce
sůl dle chuti
pepř dle chuti
bagetka dle chuti
pažitka dle chuti
Postup přípravy:

Co s vajíčky po Velikonocích? Mám pro vás recept na jednu lehkou a svěží pomazánku, která je výborná na čerstvém pečivu.

Uvařená vejce a Šmakouna nastrouháme na jemno.

Vše dáme do mísy a ručním šlehačem vyšleháme do pěny.

Podáváme na opečené bagetce s pažitkou.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Kačka Tichá

    zavřít okno