Ingredience: | |
sušená rajčata | 100 g |
dýňová semínka | 3 pol. lžíce |
lněná semínka | 2 pol. lžíce |
slunečnicová semínka | 4 pol. lžíce |
stroužek česneku | 1 ks |
chilli | špetka |
sůl | špetka |
pepř | špetka |
paprika mletá | špetka |
Vyzkoušejte si veganskou klobásu, plnou vitamínů, která je s čerstvým pečivem naprosto dokonalá. Nechte ji pěkně v chladu odležet a poté nakrájejte na prkénku, jako klasickou uzeninu.
V míse všechny ingredience rozmichujeme, okořeníme, přidáme prolisovaný česnek a uhněteme hmotu, kterou vytvarujeme v potravinové fólii do válečku. Necháme v chladničce klidně dvě hodiny uležet. Poté vyndáme zdravou klobásu na talíř a krájíme kolečka.
Podrobné info: