Ingredience: | |
vinné klobásy | 600 g |
olivový olej | dle potřeby |
koření Tacco od Nahrin | dle chuti |
pálivá paprika | špetka |
velké hnědé žampiony | 2 ks |
Je horko, nechce se vařit, ale něco málo k obědu by to chtělo, a tak vznikla tato dobrota.
Omytou a osušenou klobásku zatočíme do spirálek a zpevníme špejlí. Olivový olej smícháme s kořením Tacco a paprikou, dál pak potřeme touto směsí povrch zavinutých klobásek. Vložíme na plech s pečícím papírem a dáme do trouby na program "gril". Když jsou klobáska zlatavé, do středu zatočených klobásek nasypeme nastrouhané žampiony a kousek saturejky. Pečeme pod grilem ještě krátce dozlatova. Podáváme se vařeným bramborem a zeleninou.
Podrobné info: