Pažitka
Název:

Vyprazane fazulove struky (na sposob pakora)


Vyprazane fazulove struky (na sposob pakora)


Ingredience:
Ingredience:
fazulove struky dle potreby
Na cesticko:
cicereovej muky (besan)1 plna a 1 plocha lyzica
ryzovej muky1 plna lyzyca
sol dle chuti
prasku do peciva stipka
mleta kurkuma stipka
mlete chilli korenie stipka
voda dle potreby
olej na vyprazanie
Postup přípravy:

I fazolové lusky můžou skvěle chutnat o to více, když je osmažíte v těstíčku.

Fazulove struky umyjeme a dobre vysusime. Pokrajame ich na velkost, aku chceme.

V miske zmiesame prisady na cesticko. Vody pridame tolko, aby vznikla hustejsia kasa.

V hrnci zohrejeme dostatok oleja, aby sa struky fritovali. Struky postupne vyprazime do zlatista. 

Podavala som so zemiakovou kasou a grilovanymi mrkvickami.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Michaela Samant

    zavřít okno