Korpus základ 1. vrstva: | |
tvaroh (bez laktózy) | 500 g |
mléko (rostlinné) | 150 ml |
protein (nemusí být) | 50 g |
kukuřičná mouka | 50 g |
vejce | 2 ks |
sladidlo (čekankový sirup) | dle chuti |
Korpus základ 2. vrstva: | |
tvaroh | 250 g |
maliny | 100 g |
protein | 50 g |
vejce | 2 ks |
sladidlo (čekankový sirup) | dle chuti |
Ozdoba: | |
domácí malinová zavařenina | dle chuti |
tvaroh (bez laktózy) | 250 g |
proteinový pudink | dle chuti |
Šmakoun krém pomerančový + 150g tvarohu | 1 balení |
Naprosto famózní dezert, který je krásně vlhký a chutná jako cheesecake. Navíc je extrémně jednoduchý.
Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Suroviny na korpusy každý zvlášť dáme do mísy a vyšleháme.
Světlý korpus dáme do dortové formy a pečeme cca 15 minut a poté potřeme malinovým.
Pečeme cca 45 minut.
Vyšleháme si krémy.
Vychladlý korpus rozřízneme a potřeme krémem ze Šmakouna a tvarohu a malinovou zavařeninou a zvrchu potřeme proteinovým krémem.
Podrobné info: