Korpus základ 1. vrstva: | |
tvaroh (bez laktózy) | 500 g |
mléko (rostlinné) | 100 ml |
protein (nemusí být) | 50 g |
mandlová mouka | 100 g |
vejce | 2 ks |
sladidlo (čekankový sirup) | dle chuti |
Korpus základ 2. vrstva: | |
tvaroh (bez laktózy) | 250 g |
maliny | 150 g |
protein (jahoda s vanilkou) | 50 g |
vejce | 2 ks |
sladidlo (čekankový sirup) | dle chuti |
Ozdoba: | |
tvaroh (bez laktózy) | 250 g |
proteinový pudink | dle chuti |
Šmakoun krém pomerančový + 150 g tvarohu | dle chuti |
Dvě vrstvy, jedno pečení. Naprosto famózní dezert, který je krásně vlhký a chutná jako cheesecake. Navíc je extrémně jednoduchý.
Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Suroviny na korpusy každý zvlášť dáme do mísy a vyšleháme.
Světlý korpus dáme do dortové formy a pečeme cca 15 minut a poté potřeme malinovým.
Pečeme cca 45 minut.
Poté si vyšleháme krémy.
Vychladlý korpus rozřízneme a potřeme krémem ze Šmakouna a tvarohu a malinovou zavařeninou a zvrchu potřeme proteinovým krémem.
Podrobné info: