Ingredience: | |
České Ghíčko Bio | dle potřeby |
střední brambory | 3 - 4 ks |
malá brokolice | 1 ks |
velká cibule | 1 ks |
pórek | 1/4 ks |
vejce | 3 ks |
sůl | dle chuti |
Mahá koření | dle chuti |
Tak tuhle dobrůtku fakt můžeme, dřív jsme ji jedli s nivou, ale to by syn ještě nemohl, ale tato kombinace je vskutku vydařená, snědli jsme celou mísu a moooc si pochutnali a na nivu jsme si ani nevzpomněli.
Brokolici si rozebereme na růžičky a uvaříme v páře, na Ghí orestujeme pokrájenou cibuli s mahá kořením, dáme do zapékací mísy společně s uvařenou okapanou brokolicí, přidáme na kostičky pokrájené brambory a na kolečka pokrájený pórek, osolíme, přiklopíme a pečeme do změknutí brambor. Když jsou brambory měkké, přidáme 3 rozkvrdlané vejce a směs zalijeme, zamícháme a vložíme krátce zapéct již bez přiklopení.
Podrobné info: