nakrájené hříbky | 300 g |
malá cibule nakrájená najemno | 1 ks |
konzervovaná pikniková šunka | 300 g |
balsamico | 15 ml |
těstoviny dle vlastního výběru | 250 g |
sůl | 5 ml |
čerstvá smetana | 250 ml |
čerstvá petržel | 15 ml |
strouhaný parmazán | 1/2 šálku |
Ingredience: |
Zapečené těstoviny podle Mone z Kapského města....
Smíchejte společně smetanu, parmezán a čerstvou petrželku a dejte do lednice pro pozdější použití.
Pečte na 30 minut při 180 stupních houby, cibuli a šunku s balsamicem. Zároveň uvařte těstoviny se solí.
Promíchejte těstoviny s houbovou směsí z trouby.Zalijte smetanovou omáčkou z lednice a pečte opět 30 minut při 180 stupních.
Překlad: Jazyková škola FOR YOU
Picnic ham and porcini mushroom pasta bake
300g porcini mushrooms, sliced
1 small onion, finely chopped
300g canned picnic ham
15ml balsamic reduction
250g pasta of your choice
5ml salt
250ml fresh cream
15ml fresh parsley
half a cup grated parmasan cheese
blend together the cream, parmasan cheese and fresh parsley and put in fridge for later use.
Roast the mushrooms, onion, picnic ham and balsamic in the oven for 30 minutes on 180 degrees celcius. In the meantime cook the pasta with the 5ml salt.
Mix together the pasta and the mushroom mixture from the oven. Pour the creamed sauce over that was put in the fridge and bake at 180 degrees celcius for 30min