Pažitka
Název:

Zapečené těstoviny s piknikovou šunkou a hříbky


Zapečené těstoviny s piknikovou šunkou a hříbky


Ingredience:
nakrájené hříbky300 g
malá cibule nakrájená najemno1 ks
konzervovaná pikniková šunka300 g
balsamico15 ml
těstoviny dle vlastního výběru250 g
sůl5 ml
čerstvá smetana250 ml
čerstvá petržel15 ml
strouhaný parmazán1/2 šálku
Ingredience:
Postup přípravy:

Zapečené těstoviny podle Mone z Kapského města....

Smíchejte společně smetanu, parmezán a čerstvou petrželku a dejte do lednice pro pozdější použití.

Pečte na 30 minut při 180 stupních houby, cibuli a šunku s balsamicem. Zároveň uvařte těstoviny se solí.

Promíchejte těstoviny s houbovou směsí z trouby.Zalijte smetanovou omáčkou z lednice a pečte opět 30 minut při 180 stupních.

Překlad: Jazyková škola FOR YOU


Picnic ham and porcini mushroom pasta bake 

300g porcini mushrooms, sliced
1 small onion, finely chopped
300g canned picnic ham
15ml balsamic reduction
250g pasta of your choice
5ml salt
250ml fresh cream
15ml fresh parsley
half a cup grated parmasan cheese

blend together the cream, parmasan cheese and fresh parsley and put in fridge for later use.

Roast the mushrooms, onion, picnic ham and balsamic in the oven for 30 minutes on 180 degrees celcius. In the meantime cook the pasta with the 5ml salt.

Mix together the pasta and the mushroom mixture from the oven. Pour the creamed sauce over that was put in the fridge and bake at 180 degrees celcius for 30min


Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy60 min

Autor:
Mone Wagener

    zavřít okno