Ingredience: | |
České Ghíčko | dle potřeby |
králičí stehna | 2 ks |
česnek | 2 stroužky |
cibule | 2 ks |
mrkev | 2 ks |
brambory | dle potřeby |
sůl | dle chuti |
voda | dle potřeby |
Maso u nás doma nesmí chybět a králičí je u našeho malého strávníčka TOP.
A jelikož jej miluje na česneku, tak jeho přání bylo vyplněno a ještě trošku vylepšeno.
Králičí stehna opláchneme, vložíme do zapékací mísy, osolíme a potřeme česnekem, přidáme pokrájenou cibuli, mrkev a podlijeme vodou. Pečeme přiklopené na 180°C. V případě potřeby podlijeme vodou. Když je maso měkké potřeme Ghíčkem, necháme již odklopené a necháme ještě upéct kůrčičku. Podáváme s uvařeným bramborem.
Podrobné info: