Pažitka
Název:

Zapečený Šmakoun s houbami a brokolicí

vaříme se šmakounem


Zapečený Šmakoun s houbami a brokolicí


Ingredience:
Ingredience:
Šmakoun přírodní aroma1 balení
jarní cibulka1 ks
mražené houby1/2 hrnku
pesto z medvědího česneku1 lžička
červená paprika špetka
kmín špetka
sůl dle chuti
pepř špetka
hobliny sýru Grana Padano dle potřeby
Postup přípravy:

Šmakoun, pro někoho surovina, nad kterou ohrnuje nos, pro mě výborná možnost, jak vymýšlet zdravé recepty, které výborně chutnají.

Šmakouna nakrájíme na kostky, obalíme v mleté červené paprice a orestujeme na olivovém oleji s jarní cibulkou a propláchnutými houbami. Dochutíme kmínem, solí a pepřem. Po chvíli přidáme růžičky brokolice, kterou jsme povařili do poloměkka v páře, lžičku medvědího česneku a společně vše prohřejeme. Poté směs dáme do zapékací misky, posypeme hoblinkami sýru a dáme na cca 2 minuty zapéct do mikrovlnné trouby.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Milena Jandusová

    zavřít okno