Mým největším cílem je přispět ke změně, která už ve společnosti tak nějak započala - směrem ke zdravějšímu životu a smysluplným hodnotám.
Název Veselé Borůvky nemá žádný příběh :) Opravdu nevím, říkala jsem si, že by to mohlo být ovoce, mám ráda fialovou barvu, proto borůvky. A veselé… no jsou prostě veselé :) Ale zvláštní je, že jsou to moje iniciály VB ;)
Již z názvu je trochu patrné, o čem dnes bude řeč. Primal znamená prvotní, tedy něco, co tu bylo již od pradávna, dalo základ mnoha věcem, ale vlivem člověka se mnohé z toho přetvářelo a měnilo.
Veškeré kozí mléko, které se používá pro výrobu kozích sýrů značky Dora, pochází z ekologického chovu koz na farmě v Ratibořicích. Sýry se vyrábějí v mlékárně přímo na farmě. V nabídce je široký sortiment BIO kozích sýrů zahrnující pomazánkové kozí sýry,dezertní kozí sýry Doral, kozí sýr Doral (eidam) Morávia či kozí žervé.
Nejčastěji sleduju „Děvče u plotny“, pro tu skandinávskou atmosféru, který ten blog (a jeho autorka) v sobě má, vizuálně mě naposledy nadchnul blog „cake days“... a úplně nejčastěji sleduju „Z ghetta blog“ a hlavně slečnu, co za ním stojí (tedy nejen blog, ale i facebook a instagram), protože Verča „jídlem a vším okolo toho“ prostě žije a to je inspirující a motivující :)
Každý se ptá po té zaručené metodě na hubnutí. Každý kdo zhubnout chce, hledá nějaký kouzelný klíč, kterým odemkne dveře, jenž zabraňují v cestě za vysněným tělem. Říká se, že žádná univerzální metoda neexistuje, což není úplně pravda. Pokud to opravdu chcete, pokud jste odhodlání se sebou něco dělat, tak pokračujte ve čtení těchto řádků, protože si budeme povídat o metodě tzv. Sacharidových vln, které opravdu fungují, fungují na každého, fungují efektivně a velmi rychle.
Příjemný rozhovor s panem Antonínem Chudobou, obchodním zástupcem z Vinařství Kořínek, který měl proslov a úžasnou degustaci v třebíčské vinárně a kavárně Salsa.
Nad zdobením perníčků už se nějakou chvíli zamýšlím a to hlavně kvůli dětem. Abychom si rozuměli - potravinářská barviva jsem nikdy nepoužívala do ničeho jiného než právě do polevy na perníčky, které teď v posledních letech peču především pro děti.
Já už jsem jako malý dělal různé pokusy s mícháním drinků. Rodiče to však málem nepřežili (smích). Říká Lukáš Laník absolvent barmanského kurzu při Hotelové škole.
Cukr je pro organismus droga a lidé, kteří ho často konzumují, podlehnou. Pokud konzumujeme rafinovaný cukr v jakékoliv podobě (v potravinách, ve sladkostech, sladkých limonádách, k doslazování teplých nápojů, atd.) - kvasí v těle a vytváří kyselinu octovou, kyselinu uhličitou a alkohol.
Jsou jednoduché, hutné, syté, prozáří vám propršený den a postačí vám na jejich ukuchtění pár kaček! Jak už titulek napověděl, je řeč o krémových polévkách, které připravuji čím dál tím častěji právě již díky výše zmíněným výhodám.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI