Články
Rozhovor s Pavlou Rychtářovou z blogu DIFY.cz

Mým největším cílem je přispět ke změně, která už ve společnosti tak nějak započala - směrem ke zdravějšímu životu a smysluplným hodnotám. 

11.7.2014 Pavla Rychtářová z blogu DIFI více info
Rozhovor s Beátkou Vörösovou z blogu Veselé Borůvky

Název Veselé Borůvky nemá žádný příběh :) Opravdu nevím, říkala jsem si, že by to mohlo být ovoce, mám ráda fialovou barvu, proto borůvky. A veselé… no jsou prostě veselé :) Ale zvláštní je, že jsou to moje iniciály VB ;)

16.7.2014 Beáta Vörösová z blogu Veselé Borůvky více info
Primal/paleo jako životní styl

Již z názvu je trochu patrné, o čem dnes bude řeč. Primal znamená prvotní, tedy něco, co tu bylo již od pradávna, dalo základ mnoha věcem, ale vlivem člověka se mnohé z toho přetvářelo a měnilo. 

1.7.2014 Martina Khatib (Izrael) z blogu Green almonds více info
Kozí sýry

Veškeré kozí mléko, které se používá pro výrobu kozích sýrů značky Dora, pochází z ekologického chovu koz na farmě v Ratibořicích. Sýry se vyrábějí v mlékárně přímo na farmě. V nabídce je široký sortiment BIO kozích sýrů zahrnující pomazánkové kozí sýry,dezertní kozí sýry Doral, kozí sýr Doral (eidam) Morávia či kozí žervé.

12.6.2014 Kozí Farma Dvůr Ratibořice více info
Rozhovor s Terezkou Sehnalovou z norského Osla

Nejčastěji sleduju „Děvče u plotny“, pro tu skandinávskou atmosféru, který ten blog (a jeho autorka) v sobě má, vizuálně mě naposledy nadchnul blog „cake days“... a úplně nejčastěji sleduju „Z ghetta blog“ a hlavně slečnu, co za ním stojí (tedy nejen blog, ale i facebook a instagram), protože Verča „jídlem a vším okolo toho“ prostě žije a to je inspirující a motivující :)

21.5.2014 Tereza Furiel z blogu Sweet Melange více info
Sacharidové vlny

Každý se ptá po té zaručené metodě na hubnutí. Každý kdo zhubnout chce, hledá nějaký kouzelný klíč, kterým odemkne  dveře, jenž  zabraňují v cestě za vysněným tělem.  Říká se, že žádná univerzální metoda neexistuje, což není úplně pravda. Pokud to opravdu chcete, pokud jste odhodlání se sebou něco dělat, tak pokračujte ve čtení těchto řádků, protože si budeme povídat o metodě tzv. Sacharidových vln, které opravdu  fungují, fungují na každého, fungují efektivně a velmi rychle.

21.5.2014 Robert Maška více info
Vinařství Kořínek - rozhovor s panem Antonínem Chudobou

Příjemný rozhovor s panem Antonínem Chudobou, obchodním zástupcem z Vinařství Kořínek, který měl proslov a úžasnou degustaci v třebíčské vinárně a kavárně Salsa.

18.4.2014 Vinařství Kořínek více info
Cukrová poleva na perníčky

Nad zdobením perníčků už se nějakou chvíli zamýšlím a to hlavně kvůli dětem. Abychom si rozuměli - potravinářská barviva jsem nikdy nepoužívala do ničeho jiného než právě do polevy na perníčky, které teď v posledních letech peču především pro děti. 

16.4.2014 Pavlína z blogu Tady je Popelčino více info
Rozhovor s učitelem a studentem o barmanství na Hotelové škole

Já už jsem jako malý dělal různé pokusy s mícháním drinků. Rodiče to však málem nepřežili (smích). Říká Lukáš Laník absolvent barmanského kurzu při Hotelové škole.

11.4.2014 Hotelová škola Třebíč více info
Proč nejíst rafinovaný cukr?

Cukr je pro organismus droga a lidé, kteří ho často konzumují, podlehnou. Pokud konzumujeme rafinovaný cukr v jakékoliv podobě (v potravinách, ve sladkostech, sladkých limonádách, k doslazování teplých nápojů, atd.) - kvasí v těle a vytváří kyselinu octovou, kyselinu uhličitou a alkohol. 

13.3.2014 Vojtěch Csefalvay - raw více info
Kouzlo krémových polévek

Jsou jednoduché, hutné, syté, prozáří vám propršený den a postačí vám na jejich ukuchtění pár kaček! Jak už titulek napověděl,  je řeč o krémových polévkách, které připravuji čím dál tím častěji právě již díky výše zmíněným výhodám. 

24.2.2014 Jana Plíšková více info
zpět na home stranu
Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI